رز سانگ

چگونه نویسنده ی یک وب سایت را پیدا کنیم؟ | رز سانگ

رز سانگ | دانلود آهنگ جدید در ستاد ساماندهی ثبت شده و تمامی فعالیت ها مطابق با قوانین جمهوری اسلامی است.
سه شنبه 13 آذر 1403
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود آلبوم جدید سیروان خسروی بنام مونولوگ
سیروان خسروی - مونولوگ

چگونه نویسنده ی یک وب سایت را پیدا کنیم؟

دو روش :

1- پیدا کردن نویسنده ی یک وب سایت

2- ارجاع به سایتی که نویسنده ندارد

اگر در حال نوشتن یک مقاله یا انجام یک پروژه هستید, پیدا کردن نویسنده ی متون یک سایت برای اضافه کردن در قسمت منبع مقاله یا پروژه ی شما کار بسیار مهمی است. این کار ممکن است کمی دشوار باشد به خصوص اگر کار وب سایتی که از آن مطلب برمی دارید, به طور کلی در زمینه ی مقاله نباشد. از جاهای مختلفی می توانید به دنبال نام نویسنده باشید اما اگر نتوانستید نام نویسنده را پیدا کنید, می توانید آدرس صفحه را ارجاع دهید.

بخش اول : پیدا کردن نویسنده ی یک وب سایت

  1. به قسمت بالا و پایین مقاله نگاهی بیاندازید. بسیاری از وب سایت ها نام نویسنده و کارمندان خود را در بالا یا زیر مقالات یادداشت می کنند. این اولین جایی است که باید به دنبال نام نویسنده باشید.

اطلاعات انتشار وب سایت

  1. اطلاعات انتشار وب سایت را پیدا کنید. برخی از وب سایت ها نام نویسنده را در قسمت پایین مقاله و کنار اطلاعات انتشار مقاله, ذکر می کنند.

صفحه ی درباره ی

  1. به دنبال صفحه ی “Contact” یا “About” باشید. اگر نویسنده ی صفحه ی خاصی را نتوانستید پیدا کنید و آن نوشته در وب سایت معتبری قرار دارد, احتمالا نویسنده ی این سایت تحت مجوز شرکت کار می کند. اگر در این مواقع نتوانستید نام نویسنده را پیدا کنید, می توانید از آدرس سایت استفاده کنید.
  1. می توانید از شرکتی که نویسنده مقاله در آن کار می کند, کمک بگیرید. اگر توانستید با بخش اطلاعات ارتباط برقرار کنید, سعی کنید به آنها ایمیل ارسال کنید و از نام نویسنده ی مقاله آگاه شوید. تضمینی وجود ندارد که آنها به شما پاسخ دهند اما می توانید شانس خود را امتحان کنید.
  1. بخشی از متن را در مرورگر اینترنت خود جستجو کنید و به دنبال نویسنده و متن اصلی باشید. اگر شما این مقاله را از وب سایتی مطالعه کرده اید که خیلی معتبر نیست, ممکن است آنها این مقاله را از منبع دیگری کپی کرده باشند. بخشی از متن را در مرورگر اینترنت کپی و جایگذاری کنید تا بتوانید متن اصلی و نویسنده ی آن را پیدا کنید.

سایت whois.net

  1. برای پیدا کردن مالک وب سایت از WHOIS استفاده کنید. WHOIS پایگاه ثبت نام وب سایت هاست، و شما می توانید از آن برای ردیابی مالک وب سایت استفاده کنید. همیشه با استفاده از این کار موفق نخواهید شد, زیرا مالک وب سایت اغلب نویسنده ی آن وب سایت نیست و البته شرکت ها و وب سایت های بسیاری از شرایط حریم خصوصی خود برای پنهان کردن اطلاعات شخصی استفاده می کنند.

به آدرس whois.icann.org بروید و آدرس وب سایت مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد کنید.

برای پیدا کردن وب سایت هایی که دامنه خود را ثبت کرده اند، اطلاعات “Registrant Contact” را جستجو کنید. اگر نتوانستید اطلاعات شخصی وب سایت را به دست بیاورید, می توانید با استفاده از ایمیل با مالک وب سایت تماس بگیرید.

بخش دوم : ارجاع به سایتی که نویسنده ندارد

پیدا کردن عنوان مقاله

  1. عنوان صفحه یا مقاله را پیدا کنید. شما برای بخشی از ارجاع خود به عنوان مقاله یا صفحه احتیاج خواهید داشت. حتی اگر این یک پست وبلاگ است، شما هنوز هم به عنوان مقاله نیاز دارید.
  1. علاوه بر عنوان مقاله یا صفحه, برای ارجاع دادن به نام وب سایت احتیاج خواهید داشت. به عنوان مثال عنوان این مقاله ” چگونه نویسنده ی یک وب سایت را پیدا کنیم؟ ” است و نام وب سایت ” Tarfandha ” می باشد.

پیدا کردن ناشر وب سایت

  1. سعی کنید ناشر پیدا کنید. ناشر وب سایت در واقع حامی وب سایت است. این ممکن است با عنوان مقاله متفاوت باشد اما حتما آن را بررسی کنید. به عنوان مثال، یک سازمان بهداشتی ممکن است یک وب سایت جداگانه برای بهداشت قلب داشته باشد.

تاریخ انتشار مقاله

  1. تاریخی که مقاله منتشر شده است را پیدا کنید. این کار همیشه امکان پذیر نیست، اما اگر می توانید، باید تلاش کنید که تاریخ انتشار را پیدا کنید.
  1. در صورت امکان شماره ی آن نسخه ( MLA ) را پیدا کنید. اگر آن مقاله شماره نسخه ) MLA) دارد, سعی کنید حتما آن را ذکر کنید.

ذکر آدرس صفحه یا مقاله

  1. آدرس صفحه یا مقاله را ذکر کنید (APA و MLA). بسته به نوع روش ارجاع ممکن است به آدرس صفحه یا مقاله نیاز داشته باشید.

اگر از روش MLA7 استفاده می کنید نیازی نیست URL وب سایت ها را ذکر کنید. عنوان صفحه و عنوان سایت کافی است. در صورت استفاده از روش MLA برای قالب ارجاع دادن نیز به آن مراجعه کنید.

DOI

  1. برای مجلات علمی (APA) از DOI (شناسه دیجیتال) استفاده کنید. اگر از یک مجله ی علمی آنلاین استفاده کرده اید, به جای نشانی اینترنتی، DOI را وارد کنید.با این کار حتی اگر URL تغییر کند, خواننده می تواند مقاله را پیدا کند.

در اکثر نشریات، شما می توانید DOI را در بالای مقاله پیدا کنید. ممکن است لازم باشد بر روی دکمه ی “Article” یا دکمه ای که نام ناشر در آن ذکر شده است, کلیک کنید. با این کار مقاله به صورت کامل به همراه DOI در بالای صفحه باز خواهد شد.

  • شما می توانید DOI را با استفاده از جستجو (CrossRef (crossref.org پیدا کنید. برای پیدا کردن DOI باید عنوان مقاله و نام نویسنده را وارد کنید.

مترجم : آرزو بذرگر

منبع : چگونه نویسنده ی یک وب سایت را پیدا کنیم؟

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
983 بار مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 5736
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.